Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

al ruim 25 jaar ECO-job! Specialist in Milieubanen

 

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager

Vacature

Contact

Reeweg 146
3343 AP Hendrik-Ido-Ambacht

078-3031690
info@ecojob.nl
www.ecojob.nl

Volg ons..

Voor het laatste nieuws en nieuwste vacatures

 @ECOjob
 Duurzaam werken

 ECO-job

Top vacatures

Traineeship VTH milieu
regio: Dordrecht
niveau: HBO
vacaturenummer: ECLJ00815

Backofficemed. gevaarlijk afval
regio: Arnhem
niveau: HBO
vacaturenummer: ECJK01299

Milieutechnisch veldwerker
regio: Amsterdam
niveau: MBO
vacaturenummer: ECK00535

Niet VIA maar BIJ

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen de milieubranche. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! ECO-job is per direct op zoek naar een accountmanager en recruiter! Bekijk hier de vacatures.

ACCOUNTMANAGER

RECRUITER

 

 

De vakantie staat voor de deur

Onlangs is de zomer begonnen. Dat betekent ook dat de vakantie periode weer voor de deur staat. Uiteraard blijft ECO-job ook tijdens deze periode volop bemiddelen. Dus wil jij na je vakantie beginnen aan een nieuwe uitdaging. Stuur dan nu nog je CV op en terwijl jij geniet van het mooie weer gaat ECO-job voor je aan de slag.

 

 

 

ECO-job algemeen

Vergeet niet lid te worden van onze ECO-job Facebook pagina en LinkedIn pagina ‘Duurzaam werken’.

 
Nieuwsbrief ECO-job juli 2017

Ook Europa komt afspraken Parijs over klimaat niet na

“Je kunt Trump de maat nemen, maar wanneer je zelf niet de afspraken van Parijs haalt dan grenst dat aan hypocrisie.” Dat stelt GroenLinks-parlementariër Bas Eickhout voorafgaand aan de onderhandelingen met de lidstaten over de zogenaamde Esffort Sharing Regulation (ESR). Het Europarlement scherpte het oorspronkelijke Commissievoorstel aan. De verwachting is dat de lidstaten de doelstellingen verder willen afzwakken.  Lees meer

Maak kennis met... Caroline Lakemeijer

Caroline is werkzaam als HR-adviseur bij ECO-job.

Benieuwd naar haar ervaringen?

Een onderzoek naar het bereiken en binden van kandidaten binnen de werving en selectie

Het afgelopen halfjaar hebben we bij ECO-job een student in huis gehad die zijn afstudeeronderzoek heeft gedaan. Paul is een HBO Communicatie student aan de Fontys Hogeschool en deed een onderzoek naar het bereiken en binden van kandidaten binnen de werving en selectie. Daarbij had Paul natuurlijk ook jullie input voor nodig. Gelukkig hebben jullie massaal de tijd genomen om zijn enquête in te vullen. Waarvoor nogmaals dank. Jullie informatie is erg waardevol voor het onderzoek. De komende maanden gaan we zijn adviezen implementeren om onze communicatie en processen te optimaliseren zodat wij onze kandidaten nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij zijn op zoek naar recent afgestudeerde kandidaten voor een prachtige kans bij een omgevingsdienst

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (NZKG) en ECO-job zijn een samenwerking aangegaan waarbij ECO-job de werving en selectie verzorgt van talentvolle, recent afgestudeerde, kandidaten die bij de Omgevingsdienst NZKG met veel enthousiasme aan de slag willen gaan binnen hun “Young Potential Programma”: Het Gildesysteem.

Ben jij recent afgestudeerd, op zoek naar dé kickstart van jouw carrière en heb je interesse? Klik hier voor meer informatie

De jeugd heeft de toekomst...

Er wordt vaak gezegd dat de jeugd de toekomst heeft en dat geldt zeker ook binnen de milieubranche. Daarom heeft ECO-job samenwerkingen met verschillende studieverenigingen om gezamenlijk de kansen van de studenten te vergroten op de arbeidsmarkt.

Een van deze verenigingen is Pyrus. De studievereniging voor studenten van de BSc Bodem, Water en Atmosfeer, de MSc Earth and Environment en de MSc Geo-information Science aan de universiteit in Wageningen. Studievereniging Pyrus heeft als doel het versterken van de band tussen studenten onderling en tussen studenten en docenten. Deze doelen worden bereikt door veel activiteiten te organiseren, zoals (kennismakings-)weekenden, excursies, borrels en lezingen. In de loop van de jaren heeft onze vereniging een aantal jaarlijks terugkerende evenementen op de agenda gezet, zoals de Kaasfondue en de Studentenkampioenschappen Grondboren.

Circulaire economie levert veel banen op 

De inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste) levert op jaarbasis 700 FTE aan banen op, waarvan inmiddels ruim een kwart (27%) wordt ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van KPMG Sustainability in opdracht van Wecycle, de stichting die de inzameling en recycling van e-waste in Nederland regelt. Lees meer


Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close