Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio Delft
inRegio Arnhem
inRegio 's-Hertogenbosch
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

Wie is ECO-job?

Specialist in milieubanen, met meer dan 30 jaar ervaring

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij bemiddelen vooral in de volgende werkvelden: bodem, vergunningverlening, handhaving, milieumanagement, ecologie, duurzaamheid, energie, lucht, geluid, veiligheid , ruimtelijke ordening, juridisch en veldwerk.

Ons doel: werk maken van de ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Vraag en aanbod

ECO-job doet er alles aan om voor kandidaten hun ideale milieubaan te vinden waarin ze hun carrièrewensen vervuld zien, en voor organisaties de kandidaat te vinden voor hun openstaande vacature(s) die op alle fronten past bij de organisatie. Wij stellen alleen kandidaten voor die wij persoonlijk hebben gesproken, en waarvan wij menen dat zij qua achtergrond en ambities passen bij de cultuur en werkwijze van het bedrijf of de organisatie.

Persoonlijk

ECO-job werkt landelijk en volgens het principe 'no cure, no pay'. ECO-job hanteert een persoonlijke aanpak. Milieuprofessionals die zich bij ons inschrijven nodigen wij uit voor een kennismakingsgesprek waarin wij ons een beeld vormen van opleidingen, achtergrond, ambities en wensen. Opdrachtgevers die zich bij ons melden met een vacature, bezoeken wij graag persoonlijk. Hoe beter wij een beeld hebben van de bedrijfscultuur, hoe groter de kans op een geslaagde match.

Tevens kunnen wij in een persoonlijk gesprek vaak een nog beter beeld krijgen van de specifieke wensen van onze opdrachtgever. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen altijd bij ons terecht met vragen over vacatures, cv's, mogelijkheden of andere zaken.

NBBU, NEN 4400-1

ECO-job is lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving in acht nemen. Meer informatie over de NBBU is te vinden op www.nbbu.nl

ECO-job beschikt over het keurmerk NEN 4400-1, toegekend door de Stichting Normering Arbeid. Deze norm houdt in dat ECO-job is beoordeeld op haar verplichtingen uit arbeid, waaronder de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting, de identificatie van de onderneming en het uitvoeren van identiteitscontrole. Meer over de SNA en de NEN 4400-1 vindt u op www.normeringarbeid.nl.

Betrouwbare partner

Met het oog op de wet ketenaansprakelijkheid is het belangrijk dat u met de juiste partij in zee gaat. ECO-job is daarin een betrouwbare partner en biedt u middels onderstaande certificaten de gewenste zekerheid.

ECO-job is lid van de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van de administratieve processen, tijdige afdracht van belastingen en sociale premies en het correct toepassen van de cao door alle payroll- en uitzendondernemingen.
www.nbbu.nl


ECO-job draagt het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk onderstreept dat Flex-sourcing haar personeels- en salarisadministratie volledig op orde heeft, dat de loonheffingen en omzetbelasting tijdig aan de Belastingdienst worden afgedragen en dat de werknemers in dienst van ECO-job gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten.
www.normeringarbeid.nl


Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) verzorgt de pensioenregeling voor de branche voor personeelsdiensten. Het pensioenfonds houdt zich bezig met de uitvoering van de pensioenregeling en het beheren van de pensioengelden. Ook zorgt het pensioenfonds voor een goede voorlichting over de regelingen.
www.stippensioen.nl


ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.