Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

ECO-job heeft opdrachtgevers het volgende te bieden

Tijd, energie en geld besparen in de zoektocht naar een nieuwe collega? Profiteer van ons uitgebreide netwerk van milieuprofessionals. ECO-job staat al meer dan 25 jaar bekend als specialist op het gebied van personeelsbemiddeling. Dankzij onze landelijke werkwijze en uitgebreide kandidatenbestand kunnen wij u snel voorstellen aan passende milieuprofessionals.

ECO-job bemiddelt in vaste en tijdelijke banen op MBO-, HBO- en WO-niveau. Dit doen we op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie, interim en payroll. In ons bestand staan zowel starters als zeer ervaren kandidaten.

ECO-job werkt landelijk en volgens het principe 'no cure, no pay'. Via ECO-job vindt u snel en doeltreffend inzetbare kandidaten voor uw openstaande vacatures. Wij stellen alleen kandidaten voor die wij persoonlijk hebben gesproken, en waarvan wij menen dat zij qua opleiding, ervaring, ambitie en persoonlijkheid goed passen bij de cultuur en werkwijze van uw bedrijf of organisatie.

Onze kandidaten sluiten voornamelijk aan op de volgende werkvelden: bodem, vergunningverlening, handhaving, milieumanagement, ecologie, duurzaamheid, energie, lucht, geluid, veiligheid , ruimtelijke ordening, juridisch en veldwerk.

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? Heeft u te maken met onderbezetting door ziekte of verlof? Stuurt u ons dan uw vacature door. Graag bezoeken wij u ook persoonlijk voor een kennismakingsgesprek. Hoe beter wij een beeld hebben van het functieprofiel en de bedrijfscultuur, hoe groter de kans op een geslaagde match.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.