Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio Delft
inRegio Arnhem
inRegio 's-Hertogenbosch
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

ECO-job is gespecialiseerd in de volgende werkvelden:

Duurzaamheid & Energie
Wij bemiddelen o.a. adviseurs die zich bezig houden met duurzaam ondernemen, klimaat, duurzaam saneren, cradle to cradle, grondstoffen-, rest- en afvalstromen, duurzame energie en co2-uitstoot.
De energieadviseurs in ons netwerk hebben ervaring met werken bij zowel bedrijven als overheid. Zij kunnen zelfstandig energiebesparingsonderzoeken en energie-audits uitvoeren, energie-labels opstellen en energie- en duurzaamheidsadviezen geven. 

Bodem
Binnen het werkveld bodem zijn onze specialisten o.a. milieutechnisch veldwerkers, milieukundig begeleiders, projectmedewerkers, adviseurs, projectleiders en DLP’ers.
ECO-job heeft een groot landelijk netwerk van milieutechnisch veldwerkers die op zoek zijn naar een baan of naar een nieuwe uitdaging in de uitvoering van (water)bodemonderzoek.
Het ervaringsniveau varieert van van junior tot senior veldwerkers die in bezit zijn en/of kennis hebben van de SIKB BRL's 1000, 2000 en 6000.
Naast milieutechnisch veldwerkers kent ECO-job ook veel archeologische en ecologische veldwerkers.

Handhaving / Vergunningverlening
Wij hebben voornamelijk toezichthouders en handhavers milieu in onze database. Hierin zijn meerdere specialisaties mogelijk, bijvoorbeeld Wabo, Wet milieubeheer, Wet bodembescherming, Besluit bodemkwaliteit, Activiteitenbesluit, Boswet, Natuurbeschermingswet en Flora- en Faunawet.
Daarnaast hebben we ook een netwerk van vergunningverleners die werkzaam zijn binnen het bedrijfsleven, gemeenten, provincies of omgevingsdiensten. Dit zijn bijvoorbeeld specialisten op het gebied van milieu, bodem en groene wetten

Milieumanagement
Binnen het werkveld milieumanagement leveren wij o.a. consultants en adviseurs voor het opstellen, implementeren en auditing van milieumanagementsystemen. Hier vallen ook adviseurs onder die zich o.a. bezig houden met het in kaart brengen van en toetsing aan de relevante wet- en regelgeving.

Ecologie
M.b.t. het werkveld ecologie zijn onze voornaamste functies projectmedewerker, adviseur en projectleider. Onze ecologen kunnen zowel binnen als buiten actief zijn. ECO-job beschikt ook over een groot netwerk van specialistische inventarisatiemedewerkers die tijdens het flora- en faunaseizoen ingezet kunnen worden. Tevens bevat onze database specialisten op het gebied van de groene wet- en regelgeving.

Water
Binnen het werkveld water zijn onze specialisten o.a. adviseurs, veldwerkers, projectmedewerkers en projectleiders.

Lucht & Geluid
Binnen het werkveld lucht bemiddelen wij vooral adviseurs, modelleurs en meettechnici die zich bezig houden met zowel de industriële als agrarische luchtverontreiniging.
Onze kandidaten zijn goed op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en onderwerpen zoals stikstof, fijnstof, emissies en de luchtkwaliteit.
Op het gebied van geluid/ akoestiek bemiddelen wij vooral adviseurs en meettechnici. Zij werken aan uiteenlopende geluidsprojecten van industrie-, weg- en railverkeerslawaai.

Ruimtelijke Ordening
Binnen het werkveld ruimtelijke ordening bemiddelen wij o.a. beleidsmedewerkers, projectmedewerkers, adviseurs, juristen en planologen, voor zowel adviesbureaus als overheidsinstanties.

 

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.