Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Onze organisatie

ECO-job

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieu sector. Onze landelijke aanpak, kennis van de branche, ons uitgebreide aanbod van vacatures en het aantal ingeschreven kandidaten maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap of collega in de milieu branche.

 


ISO-point

ISO-point bemiddelt al meer dan 20 jaar in de specifieke werkvelden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu, food en zorg. Onze doelstelling is de beste kandidaat voor de beste functie selecteren. Wij bemiddelen zowel starters, medioren, en senioren op MBO-, HBO- en WO- niveau. ISO-point is de partner voor iedereen die een (nieuwe) baan of personeel zoekt op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo of milieu.

Ontdek wat ISO-point te bieden heeft

 


 

Flex-sourcing

Flex-sourcing ondersteunt het inhuurproces van opdrachtaanvraag tot en met de definitieve opdrachtverstrekking. Bij Flex-sourcing wordt de inhuur voornamelijk ingevuld door ZZP-ers. De inzet van zzp’ers vergt know-how op het gebied van wet- en regelgeving. Wij verzorgen een overeenkomst van opdracht en verzamelen alle benodigde informatie zoals verzekeringsgegevens.

Ontdek wat Flex-sourcing te bieden heeft


Adromi

Adromi bestaat uit een groep adviseurs die zowel publieke als private sector op het gebied van milieu voorziet van juridisch en managementadvies in combinatie met technisch inhoudelijk advies. Middels detachering vullen professionele en ervaren medewerkers, hiaten in uw organisatie snel en flexibel op. Daarnaast verzorgen ze trainingen aan de politie, zorg en omgevingsdiensten evenals in persoonlijke en team ontwikkeling.

ONTDEK WAT ADROMI TE BIEDEN HEEFT


CKMZ

CKMZ bestaat uit gedreven adviseurs die werken aan organisatieontwikkeling in de zorg en onderwijssector. Nieuwsgierige professionals die werken aan publieke vernieuwing. We zijn zowel erkende certificatie auditoren (ISO en HKZ) als IiP assessoren.

Ontdek wat CKMZ te bieden heeft


ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.