Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Meer details
Match criteria
Mogelijke functies
  • Adviseur/Consultant
  • Ecoloog
Gewenst aantal uren
  • 4 dag/week
  • 5 dag/week
Werkvelden ECO-job
  • Ecologie
  • Flora en Fauna
Bekijk alle vacatures

Adviseur Ecologie (Ervaren)

ECQ03082
Nieuw

Waar ga je werken

Je komt te werken bij een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met meerdere locaties in Nederland. Hun expertise ligt op het gebied van infrastructuur, stroom en energie, strategie en advies en aarde & milieu.

De kwaliteit van onze omgeving is essentieel om hoofd te kunnen bieden aan maatschappelijke uitdagingen binnen het vakgebied Aarde en Milieu. Vanuit diverse locaties in werkt deze mooie organisatie aan een gezonde, veilige en klimaatadaptieve leefomgeving.

Wat ga je doen

Jij bent de drijvende kracht achter het verstrekken van nauwkeurige ecologische adviezen en begeleiding. Samen met jouw team vorm je een voorhoede voor een inclusieve leefomgeving waar de natuur centraal staat.

Jij bent de go-to persoon voor opdrachtgevers, gedreven en vol enthousiasme om het project tot een succes te maken. Kwaliteit, planning en budget zijn voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt ervoor dat alle beleidskaders en wetgeving worden nageleefd en je verbindt de diverse belangen bij herontwikkelings- en inrichtingsprojecten.

Je gaat verder dan alleen de oppervlakkige vraag van de opdrachtgever. Je haalt energie uit uitdagingen, variatie en out-of-the-box denken. Als adviseur ecologie vind je volop mogelijkheden hiervoor.

Het beste resultaat behaal je door het samenstellen van het meest geschikte team van experts uit verschillende vakgebieden, zowel intern als extern. Je maakt deel uit van een integraal team en werkt nauw samen met collega's van diverse disciplines, zoals bodemonderzoek, archeologie en vergunningen. Je vindt het inspirerend om van deze diverse achtergronden te leren en ermee samen te werken.

Je houdt jezelf op de hoogte van de veranderende regelgeving en bent bekend met de uitdagingen waar opdrachtgevers mee te maken hebben. Opdrachtgevers vertrouwen op jou als sparringpartner en zien het bedrijf als een betrouwbare specialist. Je denkt vooruit, niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan die van het bedrijf en Nederland als geheel. Met jouw advies dragen we samen bij aan een gezonde, veilige en klimaatbestendige leefomgeving voor iedereen.

Wat wij vragen

Je bent gepassioneerd over ecologie en in het aansturen van ecologieprojecten. Je hebt de vaardigheid om adviezen te evalueren en om te zetten in praktische oplossingen. Dankzij jouw expertise en ervaring vertrouwen opdrachtgevers op ons, waardoor bestaande relaties behouden blijven en nieuwe ontstaan. Bovendien ben je altijd bezig met het verkennen van mogelijkheden om diensten en activiteiten verder te ontwikkelen en jouw ideeën hierover deel je graag met anderen.

Verder zien we ook dat je:

  • Een afgeronde hbo of wo-opleiding hebt in bijvoorbeeld ecologie, biologie, milieukunde, fysische geografie etc;
  • Al (enige) relevante werkervaring hebt als ecologisch adviseur;
  • In het bezit bent van goede kennis van natuurwetgeving en natuurbeleid;
  • Met jouw goede communicatieve vaardigheden, opdrachtgevers weet te overtuigen en dat je een goede coach bent voor jouw team;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.

Herken jij jezelf hierin? Dan zien wij al een mooie match ontstaan!

Arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden in overleg met onze opdrachtgever.

Locatie

Regio Utrecht

Contactpersoon

Robert Querido

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.