Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Aan het werk met... Sander Kroonsberg

Sander Kroonsberg is vergunningverlener bij het bureau Milieu en Procesondersteuning van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid.

Wat voor werk doe je?

Ik ben vergunningverlener bij het bureau Milieu en Procesondersteuning van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. Mijn werkzaamheden zijn vrij breed: van het verlenen van vergunningen in het kader van de Wabo tot het adviseren richting het bevoegd gezag en het coördineren van gecombineerde vergunningaanvragen. De Omgevingsdienst is voor zo’n 19 gemeenten het orgaan voor het regelen van allerlei beleid, vergunningen en advies op het gebied van omgevingswetgeving.

Leuk werk?

Jazeker, ik zit echt op mijn plek. Het is een professionele organisatie met ontzettend veel kennis en alle ruimte om met collega’s te klankborden. Daardoor houden we het tempo er lekker in. Bovendien is de sfeer erg goed. Het feit dat ik elke ochtend met plezier even vóór half zeven opsta voordat ik naar Dordrecht vertrek, is voor mij een goede graadmeter, ha ha!

Waarom deze baan?

Omdat-ie erg bij me past. En dan komt meteen ECO-job om de hoek kijken. Want hoewel ik veel werkervaring binnen de milieuadviesbranche heb, matchte mijn profiel misschien niet helemaal 100% met dat van de vacature. Ze hebben echter naar mijn persoonlijke doelen, ervaring en mogelijkheden gekeken en me de kans gegeven. Voor dat deel heeft ECO-job echt een belangrijke rol gespeeld in mijn ogen.

Met goed gevolg?

Ja, dat kun je wel zeggen. Ik zou hier van juli tot eind december zitten, maar inmiddels is dat verlengd tot juli 2014.

Was dit de eerste keer dat je met ECO-job werkte?

Nee, ze hebben me eerder in contact gebracht met een adviesbureau in Deventer, waar ik later in vaste dienst ben gekomen. Ook een goede match dus!

Waar zit ‘m dat in: een goede match realiseren?

Ik denk in de persoonlijke aanpak van ECO-job. Ik ben de afgelopen jaren met meerdere bureaus in contact geweest. De meeste schuiven gewoon je cv door, maar bij ECO-job investeren ze tijd in je, waardoor de kans op een goede match natuurlijk veel groter wordt. Zo hebben we na mijn werk in Deventer altijd contact gehouden, dat zegt wel iets volgens mij.

De volgende keer dus weer ECO-job?

Nou, ik hoop voorlopig nog even in Dordrecht te kunnen blijven. Maar als ik verder moet kijken, doe ik dat inderdaad het liefst met ECO-job!

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.