Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio 's-Hertogenbosch
inRegio Wageningen
inAlkmaar; Utrecht; Zwolle
inAmsterdam
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met...Saskia Prosch

Saskia is werkzaam bij ECO-job als online marketeer.

Hoe ben je bij ECO-job terechtgekomen?

Mijn CV stond op Monsterboard en ben toen benaderd door een recruiter.
Na een gesprek met Joke Straathof hadden we beide het gevoel dat ik goed zou passen bij de organisatie en na een tweede gesprek hebben we dit definitief gemaakt.

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Ja en nee, zonder werkervaring heb je niet veel aan je studie, het meeste leer je uiteindelijk in de praktijk. Online marketing en website design heb ik me middels zelfstudie eigen gemaakt, omdat social media pas na mijn afstuderen een belangrijk onderdeel van bijna elke marketing strategie werd. Persoonlijk vind ik dat je je moet blijven verdiepen in nieuwe ontwikkelingen om een marketingfunctie goed te kunnen uitvoeren.

Wat doe je precies bij ECO-job?

Ik ben werkzaam bij Eco Nova dus werk voor zowel ECO-job als ISO-point. Het is vooral social media. Het plaatsen van vacatures en andere berichten. Zorgen dat er promo materialen beschikbaar zijn voor beurzen en congressen en het meedenken over overige marketing activiteiten. Buiten dit alles ben ik ook 1e hulp bij computerproblemen.

Wat maakt het werken bij ECO-job ‘anders’?

De veelzijdigheid. Een dag is nooit hetzelfde en er is altijd wel wat te doen. Het is een platte organisatie wat betekend dat mensen in de organisatie (ongeacht welke positie ze bekleden) toegankelijk zijn en je makkelijk zaken bespreekbaar kunt maken. Op deze manier werken we samen aan vooruitgang en verbetering.

Wat doe je buiten je werk?

Ik sport graag, Crossfit en Kickboxen zijn hier mijn favorieten. Naast het sporten kijk graag films en series en dan het liefst een serie waar ik een heel seizoen achter elkaar kan kijken.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.