Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Ontmoet ECO-job tijdens de Nationale Milieudag 11 juni!

Meer en meer blijkt dat gezondheidsbevordering alles te maken heeft met een goede leefomgeving. Met name bij de inrichting van steden is op dit punt veel te winnen. Onder het motto ´Kwaliteit van leven´ zet de Nationale Milieudag 2014 op 11 juni het gezondheidsaspect in de schijnwerpers.

De dag heeft een gevarieerd programma met interessante sprekers, die het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Hoofdsprekers zijn Jolande Sap (NPHF), Machteld Huber (Louis Bolk Instituut), Marcel van Raaij (RIVM) en Karien Stronks (AMC/UvA). Daarnaast zijn er TEDx-achtige pitches, workshops, debat en voldoende ruimte voor netwerken. De organisatie is in handen van VVM, NPHF, RIVM, PBL, GGD en de NVMM.

Fikse korting
De deelnameprijs voor de Nationale Milieudag 2014 bedraagt €195,- (excl. BTW). Voor slechts €10,- extra bent u ook een jaar lid van de VVM en profiteert u van de vele ledenvoordelen.

Meedoen? Inschrijven via nationalemilieudag.nl en vink de optie ‘Ik maak gebruik van de aanbieding ook lid te worden van VVM’ aan.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.