Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio 's-Gravenzande
inRegio Schiedam
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

Ontmoet ECO-job tijdens de Nationale Milieudag 2015 op de Milieumarkt, donderdag 11 juni

De Nationale Milieudag 2015 – een initiatief van de VVM in samenwerking met TNO en het Utrecht Sustainability Institute (USI) – vindt donderdag 11 juni plaats op het Utrecht Science Park (De Uithof).

Economische groei overdekt met een duurzaam sausje werkt niet. De som van alle innovaties lijkt volstrekt onvoldoende om het einddoel – een wereld verlost van hardnekkige milieuproblemen – echt dichterbij te brengen. Het is hoog tijd dat we wakker worden uit die droom. Onder het motto ‘wie is er bang voor het grotere plaatje’ gaat de Nationale Milieudag 2015 dieper in op deze ongemakkelijke waarheid.

De dag bestaat uit een plenair gedeelte, workshops en de Milieumarkt waar ook ECO-job aan deelneemt. Voor het volledige programma: http://www.vvm.info/?pid=main&id=965

Centraal staat wat er écht nodig is om de belangrijkste milieuvraagstukken de wereld uit te helpen. Denk aan een energievoorziening zonder impact op klimaat en gezondheid, voldoende voedsel voor iedereen zonder aantasting van de biodiversiteit en grondstoffenbeheer zonder de voorraden uit te putten.

Het is nog mogelijk om aan te melden! http://www.vvm.info/?pid=form&id=289

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.