Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio 's-Gravenzande
inRegio Schiedam
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met... Sjoerd Huijbregts

Hoe ben je bij ECO-job terechtgekomen?

Ik had in 2014 het besluit genomen om mijn werkervaring op het gebied van accountmanagement in te gaan zetten binnen de milieu- en natuursector. Ik heb toen direct de eerste stap gezet door te starten met de 4-jarige deeltijdopleiding HBO Bos- en Natuurbeheer (Natuur- en landschapstechniek) aan Hogeschool Van Hall Larenstein, ondanks dat ik reeds een HBO diploma bezit. Ik volg deze studie naast mijn baan.
Ik had eind vorig jaar contact opgenomen met ECO-job om te informeren naar de mogelijkheden die er voor mij zijn binnen de milieu- en natuursector. Binnen de organisatie waren ze toen op zoek naar een Accountmanager en toen is het balletje gaan rollen.

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Mijn opleiding helpt mij om mij tijdens de gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten beter in te kunnen leven in de achtergrond, situatie en wensen die ter tafel komen.

Wat doe je precies bij ECO-job?

Ik werk bij ECO-job als Accountmanager. Ik houd mij onder andere bezig met het zorgen voor voldoende aanbod voor onze kandidaten en het vinden van vacatures die goed aansluiten bij hun profiel. Belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden is het adviseren van opdrachtgevers over de invulling van het personeelsbestand van hun organisatie. Hierbij bezoek ik de opdrachtgevers meestal persoonlijk zodat ik een goed beeld kan krijgen van de organisatie en we dieper in kunnen gaan op de inhoud van de functie. Vervolgens richt ik mij op het vinden van de juiste kandidaat die niet alleen geschikt is voor de functie, maar ook goed past in de cultuur van de organisatie. Ook nadat de kandidaat in dienst is getreden bij onze opdrachtgever fungeer ik als aanspreekpunt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het begeleiden van evaluaties bij uitzendkrachten en gedetacheerden.
Ik houd mij dus bezig met het gehele werving- en selectietraject, waarbij het zwaartepunt ligt bij de opdrachtgeverskant.

Wat maakt het werken bij ECO-job ‘anders’?

Het is echt een leuke club mensen. Ze zijn supergemotiveerd, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Daarnaast merkte ik direct dat er veel specialistische kennis in huis is. Ik voelde mij er al vanaf dag 1 thuis!

Wat doe je buiten je werk?

Buiten mijn werk ben ik voornamelijk bezig met mijn gezin (ik ben getrouwd en heb 2 kinderen) en uiteraard met mijn HBO-opleiding die ik naast mijn werk volg. Ook ben ik vrijwilliger bij Natuurmonumenten. Daarnaast kijk ik graag Formule 1 en heb ik het goede voornemen om weer te starten met squashen.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.