Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio 's-Gravenzande
inRegio Schiedam
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met... Nathalie van de Giesen

Nathalie van de Giesen is werkzaam bij ECO-job als Recruiter

Hoe ben je bij ECO-job terechtgekomen?

Naar aanleiding van eerdere gesprekken met de operationeel manager ben ik door haar gewezen op de vacature van recruiter bij ECO-job. Ik was direct enthousiast en het was al snel beklonken.

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Ik heb een toeristische opleiding gedaan. Door deze opleiding en mijn werkervaring in de luchtvaart en bij een uitzendbureau, ben ik servicegericht. Dit sluit goed aan bij het vervullen van deze functie.

Wat doe je precies bij ECO-job?

In samenwerking met accountmanagers werf en selecteer ik potentiele kandidaten om openstaande vacatures in te vullen. Daarnaast heb ik contact met de studieverenigingen en geef ik sollicitatietrainingen m.b.t. cv opbouw en het presenteren van jezelf tijdens een sollicitatiegesprek.

Wat maakt het werken bij ECO-job ‘anders’?

ECO-job is een bureau, waar ik direct mocht laten zien wat ik kan. De rollen van recruiter en van accountmanager zijn gescheiden, maar we werken als team samen. De sfeer binnen het team is heel erg goed. Vanaf dag 1 voelde ik mij erg welkom.

Wat doe je buiten je werk?

Naast mijn werk, doe ik graag dingen met mijn gezin. Ik heb 2 zoons van 11 en 7 jaar oud. Daarnaast spreek ik graag af met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan naar Italië en Zwitserland.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.