Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met... Joanna de Werk

Joanna de Werk is werkzaam bij ECO-job als backoffice medewerker.

Hoe ben je bij ECO-job terechtgekomen?

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ECO-job zocht een backoffice-medewerker. Al vrij snel kwam ik in contact en een week later kon ik aan de slag.

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Momenteel volg ik de studie tot intercedente. Ik ben in 2009 gestart als backoffice medewerker / recruiter en heb sindsdien deze functies bij verscheidene organisaties uitgevoerd. Mijn ervaring komt merendeels uit de praktijk.

Wat doe je precies bij ECO-job?

Bij ECO-job ben ik het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Ik heb de personeelsdossiers in beheer; van inschrijvingen via de website, opstellen van overeenkomsten, tot aan facturatie en verloning van de uitzendkrachten. En bijkomende taken zoals het samenstellen van nieuwsbrieven. En wie weet welke taken er in de toekomst nog bijkomen.

Wat maakt het werken bij ECO-job ‘anders’?

Werken bij ECO-job betekent voor mij werken in een ruimdenkende organisatie. Alles is bespreekbaar en dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft daar is ECO-job zich goed bewust van.

Wat doe je buiten je werk?

Hoewel ik een echt familiemens ben, ga ik na mijn werk graag nog even door. Samen met een aantal anderen organiseer ik exclusieve events, een brainstorm-netwerk-club, waarbij ondernemers elkaar helpen met creatieve ideeën.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.