Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met (deeltijd) studenten Milieukunde!

ECO-job heeft al jaren een vruchtbare samenwerking met diverse HBO opleidingen Milieukunde, waaronder de deeltijdopleiding van Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Deze deeltijdopleiding is een combinatie van werken en studeren, waarbij de student circa één keer per twee weken op een donderdagavond en vrijdag theorielessen en practica krijgt. Het is de bedoeling dat de student tijdens de studie zoveel mogelijk in het milieuwerkveld werkzaam is.

ECO-job heeft zich als doel gesteld om deze groep van enthousiaste studenten te helpen bij het vinden van een passende werkplek. Dit kan gaan om werk-leerplaatsen of (afstudeer) stages. Deze studenten zijn tot 32 uur per week beschikbaar en wonen door heel Nederland.
We zijn nu op zoek naar passende stage- en werkplekken. Graag willen wij dan ook aan onze opdrachtgevers (gemeenten, waterschappen, adviesbureaus, omgevingsdiensten, industriële bedrijven) vragen om zich bij ons te melden wanneer er extra capaciteit gewenst is. ECO-job kan een goede selectie maken van kandidaten omdat wij regelmatig spreekuur houden in Leeuwarden en de betreffende studenten spreken.

Helpt u ons mee om deze gemotiveerde groep aan een passende werkplek te helpen? Meld uw organisatie bij ons aan en wij brengen u in contact met passende kandidaten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Harmsen of Jeroen van de Kamp (078-3031690 of info@ecojob.nl).

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.