Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met... Caroline Lakemeier

Hoe ben je bij ECO-job terechtgekomen?

Ik ben eigenaar geweest van een bemiddelingsbureau in de logistieke branche, maar gezien de huidige markt binnen de scheepvaart verdween voor mij de uitdaging.
Toen ik één van de directieleden van ECO-job tegenkwam, bleek dat zij op zoek waren naar een adviseur. Binnen korte tijd was het rond en ben ik per 1 november 2016 in dienst getreden.

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Naast mijn jarenlange ervaring in de bemiddelingsbranche heb ik HBO Personeel & Arbeid gestudeerd. Door mijn ervaring ben ik o.a. bekend met het informeren van opdrachtgevers en kandidaten rondom de rechten en plichten conform wetgeving.

Wat doe je precies bij ECO-job?

Ik houd mij bezig met diverse HR zaken m.b.t. uitzendkrachten, gedetacheerden en ZZP-ers. De wetgeving verandert voortdurend waardoor het up-to-date houden van deze kennis noodzakelijk is. Tevens geef ik sollicitatietrainingen aan studenten en/of werkzoekenden binnen het werkveld van ECO-job.

Wat maakt het werken bij ECO-job anders’?

Zoals gezegd had ik een eigen bemiddelingsbureau en daar zat ik vrijwel de meeste tijd alleen. Wat dus sowieso al anders is bij ECO-job is dat ik collega’s heb waarmee ik kan overleggen, lachen etc. De sfeer is heel collegiaal. Ik heb aanspraak, wat ik heel prettig vind, maar daarnaast heb ik ook een uitgebreid takenpakket, waardoor geen dag hetzelfde is.

Wat doe je buiten je werk?

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik hockey op zondag en gedurende de winterstop en zodra de avonden weer lichter zijn roei ik ook. Daarnaast onderneem ik ook graag gezellige dingen met mijn familie en vrienden.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.