Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Lancering nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website.

Vorige week lanceerde ECO-job haar nieuwe website. Ook zijn wij over gegaan op een nieuw automatiseringssysteem. Zowel de website als het nieuwe systeem staan symbool voor de nieuwe fase waarin ECO-job is aangekomen met haar vernieuwde opdrachtgevers, samenwerkingsverbanden en nieuwe uitstraling naar de markt.

Het realiseren van een nieuwe website was een logisch vervolg op de nieuwe stappen welke de afgelopen periode zijn gerealiseerd. Meer en grotere samenwerkingen met opdrachtgevers en partners en het beter bedienen van onze kandidaten vragen een nog betere dienstverlening en die kunnen we u nu bieden.

Wat betekent de nieuwe website voor onze kandidaten?

Kandidaten kunnen zich makkelijk inschrijven door zelf het cv te uploaden of het LinkedIn profiel te gebruiken. Het beheer van het cv komt in handen van de kandidaten, waardoor deze het profiel zo compleet mogelijk kunnen maken door bijvoorbeeld diploma’s bij te voegen of salaris indicatie in te vullen. Hoe completer het profiel hoe makkelijker het voor ons is om een passende functie te vinden. Ook kunnen kandidaten aangeven de nieuwsbrief te willen ontvangen, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van veranderingen en ontwikkelingen in de vakgebieden, maar zeker ook uitdagende vacatures voorbij zien komen.

Log nu zelf in met je e-mailadres om uw gegevens te updaten!

Nog niet ingeschreven schrijf je nu in!

Wat betekent de nieuwe website voor onze opdrachtgevers?

Bij ons bekende en ingeschreven opdrachtgevers kunnen met de nieuwe website zelf zoeken in ons kandidatenbestand en vacatures plaatsen. Daarnaast is het zeker interessant voor opdrachtgevers om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief is niet alleen informatief, maar zeker ook educatief door de ontwikkelingen in het vakgebied milieu die aan bod komen.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.