Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Gratis proefles Milieu en Duurzaamheid 26 juni

Ben je geïnteresseerd in Milieu en Duurzaamheid en wil je weten of het volgen van een (deel van) het studietraject iets voor jou is? Op donderdag 26 juni 2014 organiseerd Has Hogeschool een proefles van het studietraject Milieu & Duurzaamheid. Tijdens deze proefles krijg je een goede indruk van het studietraject en de (ook los te volgen) cursussen. Je volgt een deel van een les en ontmoet de huidige cursisten om te horen wat ze van het studietraject vinden. De ideale gelegenheid om te kijken of het studietraject Milieu & Duurzaamheid bij jou past! Optioneel, maar aanbevolen, is het kosteloos bijwonen van de lezing "Dilemma's rond duurzaamheid en gebiedsontwikkeling in de praktijk" door externe docent Willem Buunk.

Programma

Het programma van de proefles ziet er als volgt uit:

  • 14.30 uur Aanvang en ontvangst door de cursusleider. Presentatie over het studietraject Milieu & Duurzaamheid.
  • 15.00 uur Aanvang les van de cursus Duurzaam Produceren. Tijdens de les wordt een hoorzitting geoefend door de cursisten. Deze werkvorm bereidt de cursisten voor op de eindopdracht in de laatste les.
  • 18.00 uur Gezamenlijk een hapje eten. Gelegenheid tot kennismaken en informatie uitwisselen met de huidige cursisten, docent en cursusleider.
  • 18.30 uur Optioneel: Bijwonen van een lezing “Dilemma’s rond duurzaamheid en gebiedsontwikkeling in de praktijk”
  • 21.30 uur Gelegenheid om nog vragen te stellen aan cursusleider of projectmanager van het studietraject Milieu & Duurzaamheid.

Locatie

HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch

Tijd
14.30 - 21.30 uur (incl. lezing)

Algemene info over het studietraject Milieu & Duurzaamheid

Het studietraject is opgebouwd uit twee leergangen; de leergang Duurzaam Produceren en de leergang Duurzaam Ruimtegebruik, deze leergangen bestaan elk weer uit zes cursussen. De lessen worden verzorgd door docenten van HAS Hogeschool en experts vanuit overheid en bedrijfsleven. Samen met medecursisten ga je door middel van opdrachten actief aan de slag met de lesstof.

In de leergang Duurzaam Produceren kijk je door de bril van het bedrijfsleven naar milieu(gerelateerde) zaken: Hoe implementeer je een milieu- en duuzaamheidsmanagementsysteem? Wat zijn de voor- en nadelen van duurzame energie? Wat zijn de voorwaarden qua financiering en vergunningen? In hoeverre is Cradle 2 Cradle te implementeren?

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.