Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio 's-Gravenzande
inRegio Schiedam
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

ECO-job biedt u de oplossing tijdens het Flora- en Faunaseizoen

De komende periode staat weer in het teken van het Flora- en Faunaseizoen. Wij kunnen het voorstellen dat u in deze drukke periode behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning om pieken binnen uw organisatie zorgvuldig op te vangen. ECO-job neemt u graag werk uit handen!

Schakel voor de uitvoering van uw inventarisatiewerkzaamheden daarom snel onze Flora- en Faunapool in om de juiste specialisten het veld in te sturen. Het principe van deze pool is dat veldwerkers op afroepbasis beschikbaar zijn voor alle voorkomende veldwerkzaamheden om zodoende tijdelijke werkdrukte te kunnen opvangen. ECO-job beschikt over een landelijk netwerk van veldwerkers die direct beschikbaar zijn. Deze inventarisatiemedewerkers beschikken over een gedegen flora- en faunakennis binnen verschillende soortgroepen zoals: vegetatie, bomen, zoogdieren, vogels, vissen, insecten, vleermuizen, amfibieën en reptielen. Ook wanneer u enkel een paar extra handen nodig heeft, bijvoorbeeld voor het plaatsen van schermen, kunnen we u helpen.

Wanneer u gebruik maakt van medewerkers uit onze Flora- en Faunapool kunt u het volgende verwachten:

  • Snelle invulling van tijdelijke problemen op het gebied van veldwerk: binnen 48 uur na uw aanvraag kunnen we u duidelijkheid verschaffen;
  • Duidelijkheid omtrent de vaardigheden van medewerkers;
  • Landelijke inzetbaarheid; de plaats waar het project wordt uitgevoerd is geen belemmering;
  • Een bijzonder concurrerende tariefstelling.Heeft u zelf al geschikte kandidaten op het oog voor uw tijdelijke werkzaamheden?

ECO-job verzorgt ook graag de contractuele en administratieve afhandeling van deze medewerkers. Omdat de kandidaat niet meer geworven hoeft te worden, kunnen wij deze kandidaten verlonen tegen zeer gunstige tarieven.

Is uw interesse gewekt en wilt u nadere informatie?

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van inventarisatiemedewerkers in uw omgeving kunt u direct contact opnemen met Martijn Harmsen of Jeroen van de Kamp.

Martijn Harmsen
senior accountmanager
06-30119170
mharmsen@ecojob.nl

Jeroen van de Kamp
senior accountmanager
06-31771644
jkamp@ecojob.nl

078-3031690

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.