Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

De 1e kandidaten zijn via ECO-job aan de slag!

De afgelopen weken is de natuur weer helemaal tot bloei gekomen. Veel flora- en faunaspecialisten zijn inmiddels in het veld gespot tijdens inventarisatiewerkzaamheden. Naar aanleiding van onze vorige flora- en faunamailing hebben wij al diverse aanvragen van opdrachtgevers in behandeling genomen. De eerste aanvragen zijn met succes ingevuld door onze inventarisatiemedewerkers. Graag informeren wij u nogmaals over de mogelijkheden via ECO-job.

ECO-job biedt u de oplossing tijdens het Flora- en Faunaseizoen

Vooral bij drukke periodes binnen het groeiseizoen kan het voorkomen dat u de planning met uw eigen medewerkers niet meer rond krijgt. ECO-job neemt u in dit geval graag werk uit handen! Bijvoorbeeld om pieken binnen uw organisatie zorgvuldig op te vangen of bij tijdelijke afwezigheid van personeel door ziekte, vakantie, etc.

Schakel voor de uitvoering van uw inventarisatiewerkzaamheden daarom snel één van onze flora- en faunamedewerkers in. Binnen ons netwerk zijn tal van specialisten beschikbaar die op afroepbasis inzetbaar zijn voor alle voorkomende veldwerkzaamheden. Deze inventarisatiemedewerkers beschikken over een gedegen flora- en faunakennis binnen verschillende soortgroepen zoals: vegetatie, bomen, zoogdieren, vogels, vissen, insecten, vleermuizen, amfibieën en reptielen. Ook wanneer u enkel een paar extra handen nodig heeft, bijvoorbeeld voor het plaatsen van schermen of het inzetten van een vakantiekracht, kunnen wij u helpen.

Heeft u zelf al geschikte kandidaten op het oog voor uw tijdelijke werkzaamheden?

ECO-job verzorgt ook de contractuele en administratieve afhandeling van deze medewerkers. Onze dienstverlening is volledig ingericht op het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Bij payroll verzorgt u zelf de werving en selectie van uw medewerkers, maar draagt u de administratieve afhandeling en verplichting aan ons over. Omdat de kandidaat niet meer geworven hoeft te worden, kunnen wij deze kandidaten verlonen tegen zeer gunstige tarieven.

Wanneer u gebruik maakt van één van onze flora- en faunamedewerkers kunt u het volgende verwachten:

  • snelle invulling van tijdelijke problemen op het gebied van veldwerk:
  • binnen 48 uur na uw aanvraag kunnen wij u duidelijkheid verschaffen;
  • duidelijkheid omtrent de vaardigheden van medewerkers;
  • landelijke inzetbaarheid;
  • de plaats waar het project wordt uitgevoerd is geen belemmering;
  • een bijzonder concurrerende tariefstelling.

Is uw interesse gewekt en wilt u nadere informatie?

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van inventarisatiemedewerkers in uw omgeving en/of het plaatsen van uw vacature, kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 078-3031690.

Met vriendelijke groet,

Team ECO-job

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.