Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio 's-Gravenzande
inRegio Schiedam
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures

HAFLOC reikt eerste certificaten Basiscurus milieu uit

In maart 2014 is ECO-job in samenwerking met HAFLOC* gestart met de eerste HBO geaccrediteerde, basiscursus milieu voor het Servicecentrum Drechtsteden (SCD). Verschillende kandidaten namen deel aan dit traject, waaronder kam-coördinatoren, vergunningverleners, adviseurs en medewerkers van de Omgevingsdienst en medewerkers van het SCD.

De cursus is geheel opgezet conform de VTH-kwaliteitscriteria 2.1 en biedt de cursisten 5 studiepunten (140 SBU) voor de HBO-opleiding milieukunde/duurzaamheid/omgevingskunde waarin men soepel kan instromen.

Aanvullend op de opleiding coachte ECO‐job de cursisten op de werkplek. Dit gebeurde door mensen met ruime werkervaring op het gebied van toezicht en handhaving en vergunningverlening. De combinatie van leren en het gelijktijdig in de praktijk toepassen van de opgedane kennis is door de cursisten als zeer prettig ervaren.

12 weken later is de cursus zeer succesvol afgesloten met een slagingspercentage van 100%. Het harde werken van de kandidaten is beloond met een feestelijke uitreiking van de certificaten op 9 juli 2014 onder het genot van een hapje en een drankje bij het SCD.

Met deze geslaagde cursus gaan we uiteraard door en we starten in het najaar met een nieuwe opleiding. Dus wil jij voldoen aan de VTH-kwaliteitscriteria 2.1 en je ontwikkelen op HBO niveau, ben je toe aan omscholing of ambieer je een baan in de milieusector, dan heeft HAFLOC voor jou een geschikte cursus, die je een goed beeld geeft van de milieusector c.q. het werkgebied van omgevingskundigen. Via ECO-job kan deze gecombineerd worden met een traineeship!
Neem voor meer informatie contact op met:

Kim de Bont van HAFLOC 088-8903335 / info@hafloc.nl / www.hafloc.nl of
Martijn Harmsen van ECO-job 078-3031690 / info@ecojob.nl / www.ecojob.nl.

*Hogeschool Utrecht en HAS Hogeschool maken deel uit van HAFLOC. Dit is het opleidingsloket voor mensen die een hbo-opleiding of cursussen op hbo-niveau willen volgen op het gebied van omgevingskwaliteit. HAFLOC staat voor Hogeschool Alliantie Fysieke Leefomgeving Opleidingen en Cursussen en is een samenwerking tussen Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool, Saxion, Hogeschool Inholland, Hogeschool Van Hall Larenstein en HAS Hogeschool.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.