Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

al ruim 25 jaar ECO-job! Specialist in Milieubanen

 

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Wij zijn op zoek naar een Recruiter

Vacature

Snel zoeken
Vacatures
inRegio Dirksland, Zaltbommel of Den Haag
inRegio Dordrecht
inHendrik-Ido-Ambacht
inRegio: Arnhem en Goes
inRegio: Veenendaal, Goes
Bekijk alle vacatures

Geslaagd Symposium Bodem Breed te gast bij Rijkswaterstaat

Op 29 november jl. was ECO-job aanwezig op het 28e symposium Bodem Breed plaats bij het LEF future center van Rijkswaterstaat in Utrecht. De organisatie kijkt terug op een prachtig symposium met veel belangstelling van deelnemers uit verschillende organisaties en achtergronden. Symposium Bodem Breed is elk jaar hét symposium vóór en dóór de bodem en ondergrond professionals.

Het plenaire deel startte met een inspirerende lezing over de 'De magie van de bodem' door Sytze Keuning (Directeur Bioclear). Hierna was er een welkomstwoord van Directeur-Generaal Jan Hendrik Dronkers van Rijkswaterstaat. Hij richtte zich vooral op de rol, taken en activiteiten van Rijkswaterstaat op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid, bodem en ondergrond.

Gevarieerd programma

Na het plenaire deel was er een korte koffiepauze waarna de deelnemers de parallelle sessies voor de dag gingen volgen. Het symposium had een gevarieerd programma waarbij veel aandacht was voor bodem in de Omgevingswet. Ook maatschappelijke thema’s zoals o.a. bodemdaling, natuurlijk kapitaal, circulaire economie en klimaat in de stad kwamen aan bod.

Bron: rwsleefomgeving.nl

Delen

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close