Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Snel zoeken
Bekijk alle vacatures

Maak kennis met...Erik van der Lei

Erik van der Lei is werkzaam bij ECO-job als accountmanager / adviseur.

Hoe ben je bij ECO-job terechtgekomen?

Nadat ik ruim drie jaar werkzaam ben geweest bij ons zusterlabel ISO-point, heb ik de switch mogen maken naar ECO-job. Voor mij was de overstap naar een ander werkveld de grootste driveveer. De collega’s, werkwijze en omgeving zijn voor mij bekend terrein.

Heeft jouw studieachtergrond voordelen in jouw werkzaamheden?

Absoluut. Met de opleiding hotelmanagement aangevuld met HRM komen dienstverlenging en kennis van arbeidsbemiddeling bij elkaar. Het draait beide om de kracht van mensen, en hoe je die in kunt zetten.

Wat doe je precies bij ECO-job?

Ik ben dagelijks bezig om werkzoekende en werkgevers bij elkaar te brengen. Dit doen wij iedere dag met veel passie. In mijn rol heb ik gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Door het stellen van de juiste vragen, kom je tot de kern. Daarnaast ga ik mij in de toekomst richten op een aantal mooie projecten.

Wat maakt het werken bij ECO-job ‘anders’?

Voor mij is werken bij ECO-job anders omdat er gekeken wordt naar mogelijkheden. Meerdere wegen kunnen leiden tot een resultaat. Alle collega’s denken in kansen en werken niet volgens een (CV)checklist. Kijk naar de kracht van een kandidaat en match deze bij een opdrachtgever.

Wat doe je buiten je werk?

Ik ben helemaal gek van fotografie. Hier probeer ik iedere dag beter in te worden en besteed ik veel tijd aan. Ook vind ik het lekker om een paar avonden in de week een balletje te slaan op het tennisveld. Dit alles afsluiten met een paar mooie reizen per jaar maakt het helemaal af.

ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.