Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

25 jaar ECO-job! Specialist in Milieubanen

 

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact
Snel zoeken

Opleidingen

Traineeship Milieu-adviseur specialisme ISO 14001

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde milieu gerelateerde opleiding?
Heb je interesse om aan de slag te gaan in milieuadvies?

Dan zoeken wij jou voor het traineeship milieu.

Meer informatie


Verdiepingscursus afvalstoffen

Mede als gevolg van de toenemende vraag naar grondstoffen, met name door de opkomst van nieuwe economieën, staan afvalstoffen tegenwoordig erg in de belangstelling. Dit omdat de waarde van afvalstoffen toeneemt vanwege de schaarste aan primaire grondstoffen. Het wordt daardoor steeds lucratiever om afvalstoffen te recyclen. Maar ook de toenemende maatschappelijke druk naar een duurzamer samenleving alsmede de stringentere wet- en regelgeving maakt, dat steeds meer wordt ingezet op preventie en nuttige toepassing van afvalstoffen.

Juist nu is kennis van de mogelijkheden om afvalstoffen nuttig toe te passen als ook kennis van de geldende wet- en regelgeving (en hoe die in specifieke situaties in de hele keten van het ontstaan tot en met het verwerken van afvalstromen kan worden toegepast) veelal onontbeerlijk.

In het kader van deze verdiepingscursus afvalstoffen zal diepgaand worden ingegaan op de praktische toepassing van relevante wet- en regelgeving, met name ook in het proces van vergunningverlening.

Bekijk de training


Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close