Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

al ruim 25 jaar ECO-job! Specialist in Milieubanen

 

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager

Vacature

Contact

Reeweg 146
3343 AP Hendrik-Ido-Ambacht

078-3031690
info@ecojob.nl
www.ecojob.nl

Volg ons..

Voor het laatste nieuws en nieuwste vacatures

 @ECOjob
 Duurzaam werken

 ECO-job

Top vacatures

Allround medewerker milieu
regio: Arnhem
niveau: HBO/WO
vacaturenummer: ECK01053

Projectleider inrichting en onderhoud
regio: Utrecht
niveau: HBO
vacaturenummer: ECSH01055

Coördinator calimiteiten / milieudeskundige
regio: Tiel
niveau: MBO
vacaturenummer: ECK01018

Maak kennis met... Daphne Verstegen

Daphne is werkzaam als HR medewerker bij ECO-job.

Benieuwd naar haar ervaringen?

Verdiepingscursus afvalstoffen

Juist nu is kennis van de mogelijkheden om afvalstoffen nuttig toe te passen als ook kennis van de geldende wet- en regelgeving veelal onontbeerlijk.. Adromi, zusterorganisatie van ECO-job, biedt u in de cursus afvalstoffen hiervoor de nodige handvaten.

  • Startdatum: 10 Mei 
  • 8 woensdagen
  • laatste cursusdag 28 juni

Quote:
“Deze verdiepingscursus heeft mij het benodigde inzicht verzorgd om vergunningen bij complexe afvalverwerkende bedrijven te kunnen opstellen. Grandioos”
- Vergunningverlener omgevingsdienst Zeeland

Meer informatie

ECO-job algemeen

Vergeet niet lid te worden van onze ECO-job Facebook pagina en LinkedIn pagina ‘Duurzaam werken’.

 
Nieuwsbrief ECO-job maart 2017

Kloof milieu en ruimte kan dicht!

De Omgevingswet is geslaagd als het de kloof weet te overbruggen tussen milieu en ruimtelijke ontwikkeling. Een andere mindset is daarvoor onmisbaar. Dat stelt Peter van de Laak, columnist van Binnenlands Bestuur en zelfstandig adviseur op het gebied van milieu en ruimtelijk beleid. Zijn columns over de Omgevingswet zijn gebundeld in het boekje Omgevingswet, andere mindset gevraagd.  Lees meer op binnelandsbestuur.nl

ECO-job bestaat 25 jaar

Het is je wellicht al opgevallen op bijvoorbeeld Facebook of de website, maar 2017 is voor ons een speciaal jaar. 25 jaar geleden is ECO-job opgericht en is in die 25 jaar uitgegroeid tot hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of collega in de milieubranche. Dagelijks werken we met het gehele team om werk te maken van de ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Aan het werk met... Gijs Jansen

De eerste twee jaar van zijn HBO-studie Milieukunde aan de HAS Hogeschool in Den Bosch werkte Gijs Jansen twee keer vier blokken met projecten van elk tien weken af. De projecten werden ondersteund door theorielessen. In februari 2015 behaalde hij zijn diploma. Enkele maanden later kon de jonge, kersverse milieukundige aan de slag...

Benieuwd naar zijn ervaringen?

De jeugd heeft de toekomst...

Er wordt vaak gezegd dat de jeugd de toekomst heeft en dat geldt zeker ook binnen de Milieu branche. Daarom heeft ECO-job samenwerkingen met verschillende studieverenigingen om gezamenlijk de kansen te vergroten op de arbeidsmarkt.

Een van deze verenigingen is Storm. Dé studievereniging uit Utrecht voor studenten van milieu gerelateerde opleidingen zoals Environmental Science, Milieukunde, Global Sustainability Science en Duurzame Ontwikkeling. Storm biedt de studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen zowel sociaal als op het opleidingsniveau. Het hele jaar door organiseren ze meerdere lezingen, debatten, themafeesten en sportactiviteiten. 
Daarbovenop proberen ze de studenten met hun beroepskeuze te helpen door het organiseren van workshops en in-house dagen. Een keuze waarbij ECO-job uiteraard kan helpen door met studenten in gesprek te gaan op carrièredagen of het verzorgen van leerzame sollicitatietrainingen.

Bodem is HOT !!!

ECO-job is actief in verschillende werkvelden zoals bodem, veldwerk, handhaving, vergunningverlening, milieumanagement, ecologie, water, duurzaamheid, energie, lucht, geluid en ruimtelijke ordening.

Sinds enige tijd neemt de vraag naar bodemspecialisten enorm toe.  Ben jij een bodemprofessional en ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Schrijf je dit jaar nog in via www.ecojob.nl. Wanneer jij één van onze vacatures gaat invullen, ontvang je van ons een passende verrassing!


Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close