Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
ECO-job

Een beter milieu begint bij ECO-job!

Contact

Schrijf je in: flora & faunaseizoen 2024

Vacature

Contact

Reeweg 146
3343 AP Hendrik-Ido-Ambacht

078-3031690
info@ecojob.nl
www.ecojob.nl

Volg ons..

Voor het laatste nieuws en nieuwste vacatures

 @ECOjob
 Duurzaam werken

 ECO-job

 

Top 3 vacatures

Accountmanager ECO-job 
regio: Zuid-Holland
niveau: medior
Vacaturenummer: ECJS00562

Milieutoezichthouder/ handhaver
(affiniteit met energie)
regio: Noord-Brabant
niveau: junior / medior
vacaturenummer: ECH00555

Junior consultant bodem
regio: Zuid-Holland
niveau: junior
vacaturenummer: ECK00274

Maak kennis met... Sander Hubbers

Benieuwd naar zijn ervaringen als backoffice medewerker? Lees het hier

ECO-job algemeen

Vergeet niet lid te worden van onze ECO-job Facebook pagina en LinkedIn pagina ‘Duurzaam werken’

Word jij onze nieuwe collega?

Vind jij het een uitdaging om professionals aan hun ideale baan te helpen en kom je graag in contact met verschillende partijen binnen de milieuwereld? ECO-job is op zoek naar een Accountmanager / Adviseur (32-40 uur) Bekijk de vacature

Ontmoet ECO-job

Op vrijdag 25 september is ECO-job te vinden op de VVA carrièredag op het Van Hall Larenstein te Velp.
Op donderdag 26 november is ECO-job te vinden op het VVA jaarcongres tevens op het Van Hall Larenstein te Velp.

Vakevent Veilig Werkt Beter

Met je persoonlijke toegangsbadge voor de vakbeurs Energie 2015 heb je desgewenst ook toegang tot de naastgelegen vakevent Veilig Werkt Beter, waar je onze zusterorganisatie
ISO-point kunt vinden bij standnummer 462.

 
Nieuwsbrief ECO-job september 2015

SNA-keurmerk behaald

Onlangs hebben wij de volledige inspectie voor het SNA-keurmerk NEN 4400-1 weer doorlopen met een positief resultaat! Dit keurmerk onderstreept dat ECO-job haar personeels- en salarisadministratie volledig op orde heeft, dat de loonheffingen en omzetbelasting tijdig aan de Belastingdienst worden afgedragen en dat de werknemers in dienst van ECO-job gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten. Als onderneming zijn wij er trots op dat wij dit keurmerk mogen uitdragen.

Aan het werk met ....

Raimon Izelaar (26) is door ECO-job bemiddeld als DLP'er (Deskundig Leidinggevende Projecten) bij de BAM. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het hier

Nieuwe regeling PAS per 1 augustus van kracht!

Op 1 augustus 2015 is de regelgeving voor veehouderijen gewijzigd. Op die datum is het besluit emissiearme huisvesting in werking getreden. De maximale emissiewaarden voor veehouderijen zijn hiermee aangescherpt. Het besluit vervangt het besluit ammoniakemissie huisvesting veehouderij, waarin ook maximale emissiewaarden voor veehouderijen waren gesteld. Waar het oude besluit slechts zag op de emissie van ammoniak (zoals de naam al doet vermoeden), regelt het nieuwe besluit ook de emissie van zwevende deeltjes (fijn stof) in bepaalde gevallen.  Lees meer

Meld je nu aan voor gratis toegang van de vakbeurs Energie 2015

Vakbeurs Energie 2015 vindt plaats op 6 t/m 8 oktober in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch, gelijktijdig met het vakevent Veilig Werkt Beter. De vakbeurs is hét platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Surf naar de website http://www.energievakbeurs.nl/ en registreer je nu voor gratis toegang en ontvang per mail de bevestiging, deze kun je bij de ingang omruilen voor een toegangsbadge.

Ontmoet ECO-job op de Walk-in Friday ON TOUR

Walk-in Friday ON TOUR bij het Van der Valk Hotel in Eindhoven.

ECO-job komt naar je toe! 16 Oktober vindt er een Walk-in Friday ON TOUR plaats, bij het Van der Valk Hotel Eindhoven. Het hotel is gelegen aan de Aalsterweg 322, 5644 RL in Eindhoven. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het hotel.

Tijdens deze Walk-in is er ruimte voor een nadere kennismaking, korte cv-check en zullen we jouw mogelijkheden bespreken.

Profiteer van gratis advies en dienstverlening en kom op 16 oktober aanstaande tussen 10:00 – 17:00 naar de Walk-in ON TOUR. We kunnen maximaal 10 personen ontvangen. Daarom adviseren wij je om tijdig in te schrijven. Stuur je inschrijving naar info@ecojob.nl.

Word lid van de VVM en profiteer nu van deze kortingsactie!

Als partner van de VVM willen wij je attenderen op een mooie kortingsactie. De VVM is hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals. De VVM zet zich in voor alle milieuprofessionals, ervaren krachten en nieuw talent. Via onder meer het tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen werkt de VVM aan het verder professionaliseren van haar leden.

Word nu persoonlijk lid van de VVM en betaal het eerste jaar geen € 125,- maar € 80,- (niet i.c.m. andere acties). Na het eerste jaar wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en betaal je € 125,-

De actie loopt tot en met 31 december 2015. Aanmelden gaat via de website van de VVM. Vermeld op het inschrijfformulier ECO-job bij het veld ‘aangedragen door'. Meer informatie over VVM, het lidmaatschap en de voordelen op www.vvm.info.


ECO NOVA B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.